Westland Wil Vooruit CT – Renewi

Westland Wil Vooruit CT - Renewi

Over de Club

In 2021 bestond WWV 70 jaar en het is mooi om terug te kijken op alle ontwikkelingen die de club heeft doorgemaakt. In de afgelopen jaren is WWV geworden wat het nu is. Een gezonde, breed georiënteerde, regionale wielervereniging met een mooie uitstraling. We hebben een mooi en uitgebreid parcours en clubgebouw. En onze gepassioneerde groep trainers, ploegleiders en vrijwilligers zorgen wekelijks voor veel wielerplezier voor onze 600 leden. Hier zijn we met recht heel trots op!!

Trotste winnaar van de clubcompetitie van 2016! De Elite-Beloften is een enthousiaste groep renners van Westland Wil Vooruit. Dit vertaalt zich in het doel van deze categorie: als Elite-Beloften de perfecte aansluiting zijn voor junioren en hiervoor een uitdagend wedstrijdprogramma te bieden. Zo rijdt deze categorie de clubcompetitie, gaan de Elite-Beloften met elkaar naar vrije omlopen in België, krijgen de renners de kans om zich met het continentale niveau te meten in vrije klassiekers en mengen de beloften zich in de strijd in de beloften competitie U23 Road Series. Daarnaast krijgen de renners bij de Elite-Beloften van Westland Wil Vooruit de mogelijkheid een aantal meerdaagse in het buitenland te rijden.

WWV heeft ook een prominente rol gespeeld bij veel wielertoppers en wielrenners als Leo Duyndam, Leo van Vliet, Gerrit Solleveld, Wilco Zuijderwijk, Michael Boogerd, Jos van Emden, Steven Kruijswijk, Jesper Asselman en Tom Leezer. Zij waren/zijn zelfs succesvol buiten de landsgrenzen. De vele successen in de afgelopen jaren en de spirit van WWV hebben nog steeds een positieve weerslag op de wielersport in het Westland.

In het nieuws

Clubcompetitie Prijzen

Beste team van Nederland 2021

2024

  • 24
    punten

2023

  • 67
    punten

Team

Team: Westland Wil Vooruit CT – Renewi
Stad: Honselersdijk
Vereniging: Westland Wil Vooruit
Opgericht in: 1951

Sponsoren

Ploegmanager

Etienne Lenting

Manager
Nationaliteit
ned Nederland
Huidige team
Westland WV